F

Saturday, 1 November 2014

Nuffnang : BE/CPUV Oktober 2014

ASSALAMUALAIKUM

Cepatnya masa berlalu. Hari ni sudah pun 1 November 2014. Korang macam mana? Sihat? Tanpa membuang masa, jom kita terus kepada entry khas kita iaitu BE/CPUV Oktober 2014.

SR rasa ramai yang bergembira bila dapat banyak BE/CPUV untuk bulan ni. Tak gitu? Hehe. Selalunya SR dapat 3-4 sahaja sebulan. Itu pun bergantung kepada pageviews. So, bulan ni boleh tahan banyak jugaklah yang dapat. Alhamdullilah, rezeki melimpah ruah bulan Oktober. Maklumlah, bulan kelahiran kan? Hikhiks...



Inilah BE/CPUV yang SR dapat untuk bulan Oktober. Alhamdullilah. Actually SR pun hairan kenapa satu campaign sampai jadi double or triple iklannya. Tapi, baguslah macam tu. Dapat juga benefitnya, betul tak? Ada sesiapa yang dapat sama campaign dengan SR? Kita geng! Hehe.

So, buat masa ni 6 campaign sudah credited. Yang lain tu harapnya lamalah berlegar di blog. Hehe. Bukannya apa, nak naikkan earninglah katakan. Hehe.

Terima kasih, Nuffnang. 

Terima kasih, para penaja campaign.

Nanti bagi lagi ya? Hehe. Thank you again and again.

Have a nice day, everyone!