F
HOME KARYA TIPS&DIY NOVELS TUTOBIES WATCH ONLINE

Sunday, 8 February 2015

Teman Lelaki Upahan bakal mengantikan Istikharah Cinta





Pejam celik, pejam celik Istikharah Cinta telah pun melabuhkan tirainya Jumaat yang lalu. Mesti ada yang sedih sebab tak dapat jumpa Airil dan Dina kan? Don't worry, kalau rindu korang boleh tonton semula di tonton ataupun search aje Istikharah Cinta kat google. Mesti ada punya...

Mungkin ramai yang dah tahu mungkin juga belum. Teman Lelaki Upahan bakal menggantikan drama Istikharah Cinta pada 9 Febuari 2015 bersamaan  hari esok. And, yes. Teman Lelaki Upahan merupakan adaptasi daripada novel karya Azura Rasiddin. SR dah pun baca versi novel. (Boleh baca review SR di http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/06/novel-teman-lelaki-upahan.html) SR tak sabar sebenarnya nak tunggu versi drama pula. Pada pemerhatian SR sebelum ni berdasarkan video dan gambar teaser drama ini dari facebook penulis nampak gayanya para pelakon dapat membawakan watak mereka degan baik. Tapi tak tahulah sebab belum tengok secara real lagi kan? Tak sabarnya... Huhu

Baca bab awal Teman Lelaki Upahan : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Enjoy reading. And, InsyaAllah kalau takde pape masalah SR akan update setiap episod drama ini di blog. Nantikan, okey? Love!