F

Wednesday, 3 September 2014

Nuffnang : BE/CPUV August 2014

Assalamualaikum

Alhamdullilah, walaupun blog sunyi sepi tak berupdate, nuffnang masih setia memberi BE/CPUV kepada blog Apple Mints. Bukannya tak nak update, nak. Tapi, masa tak mengizinkan. Harapkan malam je nak update blog. Waktu lain jangan harap dapat selain waktu malam atau hujung minggu je. So sorry. Kalau dah lama diamkan diri. Dan mengabaikan blog kesayangan selama beberapa hari, atau mungkin minggu.

Tanpa membuang masa, SR nak kongsi BE/CPUV yang SR dapat dari Nuffnang untuk bulan Ogos 2014. Tak banyak dapat, tapi takpe. Janji ada daripada takde. Kan?


Terima kasih untuk sponsor-sponsor di atas terutama sekali nuffnang. I learnt a lot from nuffnang. Ingatkan jadi seorang blogger tak ada benefit atau tak dapat cari  income sendiri, but I was wrong. Jadi seorang blogger banyak sangat kelebihannya. Plus, as blogger juga boleh cari income dengan cara yang tertentu. Apa yang penting, usaha dan kena sentiasa rajin. Hehehe



Terima kasih sudi baca. Love!