F

Sunday, 26 October 2014

Segmen : Pencarian Bloglist November 2014

ASSALAMUALAIKUM


Bloglist bulanan bermula beberapa bulan yang lalu. Untuk bulan lepas, SR mulakan pencarian di facebook sahaja. Alhamdullilah, masih ada yang sudi join. So, untuk bulan hadapan iaitu November, SR mencari beberapa blog yang sudi dimasukkan ke dalam Bloglist November. 

Berminat? Ingin tahu bagaimana mahu join? Ikut step dibawah.

1. Seorang blogger Malaysia.
2. Tidak kisah sama ada followers blog Apple Mints atau pun tidak. (Kalau nak follow pun boleh juga. Tak paksa.)
3. Klik 1 dan 2 (Tunggu sehingga habis loading. Tolong jujur ya? Peace. Hehe)
4. Tinggalkan link blog anda di ruangan komen.
5. Selesai!


Amacam, senang dan mudah kan? Tunggu apa lagi? Misi mencari Bloglist November 2014 bermula sekarang sehingga 31 Oktober 2014 jam 8.00 malam. Siapa yang SR dah masukkan dalam list senarai peserta, mereka secara automatiknya akan dimasukkan ke dalam Bloglist November 2014.

Jom join sebelum terlambat! Nanti rugi. Hehe




Senarai Peserta


  1. http://wani-siulatbuku.blogspot.com
  2. Next...