Saturday, 13 December 2014

Freebies : Header Transparent (Online Diari)

Assalamualaikum

Actually header ni SR dah pernah update sebelum ni. Unfortunately, gambar-gambar yang pernah ada dalam blog ini telah pun ter-delete suatu masa dahulu. So, kiranya macam repost balik lah ya? Hehe

Hari ni Syaza rasa nak bagi freebies simple header yang transparent untuk korang semua.  Just a simple header from me to you. Hope korang suka :)

Check it out !!!!















Komen dulu sebelum guna atau ambil, okay? Terima kasih :)






4 comments :

  1. hi... mcm mana nak guna dan nak ambil.. x berp faham hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi. Kalau nak guna/ambil, just right click then save the image. Lepas dah save, pergi ke layout dekat bahagian header dan tukar di sana. Harap penjelasan ni membantu awak. Kalau ada yang tak faham boleh tanya :)

      Delete
  2. Wahhhh simple nya!!!
    cantik. Banyak sgt color nyaaa dilemmaaaaa

    ReplyDelete