Monday, 27 April 2015

Berhenti Menulis?

ASSALAMUALAIKUM



Berhenti Menulis? | Kisahnya bermula apabila SR terfikir nak godek-godek Nuffnang. Tetiba terjumpa satu keyword yang menarik hati perempuan SR. Ada juga yang mencari "cerpen terbaru di blog". Then, SR terfikir. Ada ke yang mencari? Haha, Ntah-ntah orang tu cari cerpen dari blog lain. Buat malu je. But SR nak share sikit. Unfortunately, there is no more my writing in this blog or other one. Dah private pun blog kedua tu, tapi tak tahulah korang still boleh tengok or tak. Give up? Maybe yes. Or maybe no. Tak tahulah kenapa kan. SR dah takde rasa nak share kat public semua karya SR. Hasil karya SR semua SR simpan sendiri termasuklah cerpen, enovel, puisi dan quote. Haha. Kenapa simpan sendiri? Sebab SR takde keyakinan nak share dekat orang since SR ni tersangatlah baru dan banyak kekurangan.

Tapi, apa-apa pun minat SR terhadap penulisan tak akan pernah berhenti sampai di sini. Mungkin akan ada masanya nanti SR kembali berkongsi semuanya. Doa-doakan lah ya? Mana tahu one fine day SR jadi penulis ke? hehe. Berangan tak sudah. 

For the next entry, InsyaAllah SR akan kongssikan mengenai Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015 yang SR kunjungi pada hujung minggu yang lalu. Nantikan, okay?

See you in the next entry. Xoxo.

x

1 comment :