Wednesday, 6 May 2015

PBAKL 2015

ASSALAMUALAIKUM

Hi, guys. Sorry for taking a long time to update a new entry. Ni pun asalnya buka lappy nak buat assignment, Tapi, ada problem sikit. Nak kena guna Bahasa Arab pulak dekat Words. SR pulak tak tahu nak buat macam mana, so end up here. Updating new entry.

Hujung bulan yang lalu, SR berkesempatan ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur yang diadakan di PWTC bersama rakan-rakan yang lain. Tahun ni tak banyak buku yang SR grab. Adalah dalam 7 buah buku termasuk 2 majalah. Oh, ya. Itu pun guna Baucar Buku 1 Malaysia. Haha. Thanks for that so SR tak perlu kelaurkan duit untuk bayar. Hehe

Nak tahu apa yang SR beli? Taraaaa....

Mostly, SR dapat apa yang SR dah list dalam entry sebelum ni cuma 2 aje yang SR tak dapat which are #88 Love Life dan Tundukkan Playboy Itu. Actually, TPI SR dah ambil dan tinggal nak bayar sahaja. Tapi, SR give up. Beratur punya lah lama dan line panjang giler kat booth Karya Seni. So, dengan hati yang berat SR letak balik novel tu dengan harapan hujung bulan atau awal bulan depan SR dapatlah peluk novel tu. Huhu

Macam susah aje nak cari buku ni. Anyone yang tahu kat mana jual sila inform SR ya?

Sabarlah duhai hati. Nanti akan dapat jugak!

So untuk buku yang SR grab untuk PBAKL untuk tahun ini ialah :-

Dah habis drama baru baca sebab nanti dah tak surprise jalan cerita. Hehe

Drama yg bakal menggantikan Hati Perempuan.

Terjumpa orang share certain bab kat fb. Macam best je...

Siapa tak kenal, sila buka youtube search Matluthfi. Hehe

dan Majalah Rapi dua buah. Majalah Rapi dah jadi kemestian setiap kali ke PBAKL sebab at least SR dapat info berguna tentang kesihatan. Dalam tu siap ada menu diet lagi tau. Excited sebab sedang berjinak-jinak nak turunkan berat. Haha.

So, yeah. Thats all yang sempat SR grab. Jangan pelik kenapa banyak novel ada dalam list berbanding buku lain sebab I'm a novel lovers, you know? Kalau dah minat takde sape boleh halang. 



1 comment :

  1. buku matluthfi tu memang wajib milik! nice choice...selamat membaca!

    ReplyDelete