Monday, 29 June 2015

Pending Novels...

ASSALAMUALAIKUM

Book

Hey, guys. Its semester break. So, adalah masa sikit nak update blog. (Yeah!) Ingatkan nak baca novel, tapi mood tu belum sampai lagi. So far, SR ada 6 buah novel yang belum dibaca. Itu pun belum termasuk beberapa buah lagi yang akan ditambah dalam bulan ni. Itu pun sebab nak habiskan baucar buku since baucar buku tu akan expired hujung bulan ni. Tengah dok fikir, novel apa yang akan dibeli nanti. So far dah target nak dapatkan Tundukkan Playboy Itu. Yang lain belum comfirm lagi. Kot-kot amik buku lain ke kan? Mana tahu. 

Bila ada novel pending ni kan, hari-hari fikir bilalah nak mula baca semua tu. Even ada aje masa terluang untuk baca. But as I mentioned before, mood nak membaca belum sampai lagi.

So, untuk entri ni nak cerita lah sikit novel-novel SR yang tengah pending ni. Kot-kot ada di antara korang yang sedang mencari novel baru ke kan? Sekurang-kurangnya dapat bantu walaupun sikit kan? Hehe



Senarai di atas adalah novel adaptasi, best sellers, dan novelis popular. Pengaruh kuat sangat sampai SR pun terikut untuk membelinya. Haha. But, its okay. Reading novel is my hobby. Kalau SR dah beli novel baru, SR update kat sini. Cadangnya nak beli hari ni. Sebab esok dah last day untuk guna baucar buku.

So, yeah. I think thats all for now. Till the next entry. Xoxo.

4 comments :

  1. hahaha . sama la . voucher buku beli novel. sampai sekrg tak bukak lgi plastik novel. hhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya ramai yang beli novel guna baucar. Nasib baik boleh, save duit sikit. Hehe. Samalah kita. Tunggu masa aje nak baca semua novel ni...

      Delete