Monday, 13 July 2015

Freebies : Header Transparent (Can U Smile ?)

ASSALAMUALAIKUM

Yeah, finally I having some free time to update this header. Sebenarnya SR dah pernah update entry ni sebelum ni, tetapi ada masalah teknikal sikit sebab SR terdelete semua gambar yang pernah diupload di blog sebelum ni. So, hilanglah semua termasuk entry ini dan beberapa entry lain. Sekarang ni SR sedang mencuba untuk edit/baiki balik mana yang boleh diedit/dibaiki. Maaflah ya sebab kena upload lagi sekali.

So, entry kali ni SR nak update freebies header transparent yang bertajuk Can U Smile? Hope you like it! Hehe

Tanpa membuang masa, lets check it out !



















Please comment before you take. Thanks!


7 comments :

  1. :)
    done follow. follow back ye
    http://blackisswhite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehe..blog dah bertukar ya..baru perasan..lama tak singah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampaknya, macam tu lah. Hehe, its okay janji sekrang awak singgah :)

      Delete
  3. tengok gambar kamera tu terus rasa nak senyumm...selamat hari raya

    ReplyDelete