Saturday, 11 July 2015

Freebies : Header Transparent (Story Of My Life)

ASSALAMUALAIKUM

Yeah, finally I having some free time to update this header. Sebenarnya SR dah pernah update entry ni sebelum ni, tetapi ada masalah teknikal sikit sebab SR terdelete semua gambar yang pernah diupload di blog sebelum ni. So, hilanglah semua termasuk entry ini dan beberapa entry lain. Sekarang ni SR sedang mencuba untuk edit/baiki balik mana yang boleh diedit/dibaiki. Maaflah ya sebab kena upload lagi sekali.

So, entry kali ni SR nak update freebies header transparent yang bertajuk Story of My Life. Hope you like it! Hehe


















Please comment before you take it. Thanks!


12 comments :

  1. rajin buat freebies..hehe..smart2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, teringin nak buat header untuk orang lain. Thank you ^^

      Delete
  2. nice blog :) mcm mane nk buat header guna tulisan yg cecomel ye klau guna photoscape ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ^^ Syaza tak berapa pasti sama ada photoscape boleh buat header atau tak. Sorry. Tapi, kalau guna photoshop boleh lah :)

      Delete