Saturday, 10 October 2015

Hadiah Dari Blogger | FeecaMella

Assalamualaikum dan Hai, semua. Entry ni dah lama nak update sebenarnya, tapi masa dan kekangan idea untuk menaip menghalang. Huhu. Kalau korang masih ingat lagi, SR ada join satu giveaway yang dianjurkan oleh Aynal Mansor. Bila baca entry penyertaan, terus tertarik nak join sama. Sangat-sangat ringkas. (Since SR jarang join segmen/giveaway yang mempunyai syarat yang rumit dan banyak. Sorry about that.) Mula-mula join tu tak nak lah menaruh harapan yang sangat tinggi untuk menang. Sekadar memberi sokongan kepada rakan blogger.

Tup. Tup. Bila pemenang diumumkan, nama SR dan Anys (which is my blogger friend) menang. Serius tak sangka sangat. Hadiah pulak sangat-sangat menarik, which are duit raya RM100 dan FeecaMella Flora Halfmoon.

Back to a few month ago....

Actually, ada cerita disebalik proses penghantaran hadiah. Lepas dah beri detail SR kepada Aynal untuk proses delivery hadiah. Lastly, Aynal decided nak beri hadiah sendiri. Rupa-rupanya SR dan Aynal tinggal dekat-dekat je dengan kawasan rumah SR. Tak sangka ada juga blogger yang tinggal kat area sini. Huhu. Masa dapat hadiah tu, dapatlah bersua muka dengan Aynal. She is so lovely and sweet too! Thanks a lot, Aynal!


A box of happiness

A box of happiness (Part 2)

Did you know how excited I am when I open this box? The packaging is so awesome. She wrapping it perfectly!



I won this kind of halfmoon which is Flora Halfmoon. SR masih lagi tunggu masa yang sesuai untuk pakai halfmoon ni. InsyaAllah, soon... Loves the material and how easy it is to wear. Yay! Yang pasti labuh, tak jarang dan menutup aurat. Thumbs up! 


Thanks a lot to Aynal and FeecaMella!!!! Go and check out Feecamella if you're interested to buy a very quality and nice halfmoon, baju kurung, blouse and more!!! 








Facebook : fb.com/feecamella
Instagram : @feecamella
Whatsapp : +6011-23771237
Website : www.feecamella.com


7 comments :