Monday, 11 January 2016

Freebies : Header Transparent (Day by Day)

Finally, after a while dapat jugak idea nak guna tajuk apa header untuk freebies kali ni. Kalau korang ada cadangan tajuk yang nak diletakkan di header (transparent), boleh tinggalkan komen. InsyaAllah, SR akan buat kalau tak ada apa-apa halangan. And, its free.

Untuk freebies kali ni, SR sediakan header transparent untuk korang semua iaitu Day by Day with caption, everybody has a chapter they don't read out loud. Hope you will like it, okay?

















For more freebies header transparent, boleh singgah [Tutorial&Freebies]


As usual, sebelum ambil sila tinggalkan komen dulu ye? Itu sahaja yang SR minta. Thank you :)




6 comments :

  1. singgah sini. nice blogs. hehe follow eh. tambah kenalan. and tahniah sebab menang segmen (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for coming here and following me. Alhamdullilah, terima kasih Ztie :)

      Delete
  2. bila baca 'day by day' nii.. ingat pula lagu T-ara .. ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah lah, SR pun baru teringat lagu tu. hehe

      Delete