Friday, 29 January 2016

My Blog Reviewed by Little Miss Snowflake

Hari tu SR ada join segmen Review Blog by Little Miss Snowflake dan SR ada buat sedikit review tentang blog Lissa. Boleh refer entry [ini] Dah sekarang, giliran Lissa pula review blog SR. Yay! Suka tau bila orang review blog kita sebab kita dapat tahu pandangan orang lain tentang blog kita.

Nak tahu apa yang Lissa cakapkan tentang blog SR? Let's check it out!


Terima kasih, Lissa sudi review blog SR yang simple ni. Terima kasih juga sebab baca Rasa Hati. InsyaAllah, more will be coming out later. Hee. Tak sangka ada speed test blog lagi. I didn't know whether its okay or I need to fix something to make sure blog ni ringan dan cepat? Apa pendapat korang?

 Jangan lupa singgah blogwalking dan follow blog Lissa, okay?

Thanks for reading! Xoxo

8 comments :

  1. Aww.. hehe speed test tu dah okey dah tu.. Lissa buka okay ja .. tak lambat pun:)

    anw, thank you join segmen Lissa ! :)

    ReplyDelete
  2. agreed dgn review tu ! hihih. tahniah kak syaza. ^^

    ReplyDelete
  3. bila tengok speed test tu rasa mcm nk test blog sendiri hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je, Anis. Pergi ke http://www.pagescoring.com/website-speed-test/ masukkan link blog :)

      Delete