Thursday, 14 January 2016

My Blog Reviewed by Nur Najah


flowers, pink, and rose image
CREDIT TO weheartit

Seperti yang ditulis di entry lepas, SR telah terpilih sebagai salah seorang pemenang oleh Nur Najah a.k.a Jie dalam segmen Simple Segmen Bloglist by Nur Najah. Memang tak sangka boleh terpilih sebab SR join pun dah agak lambat. Alhamdullilah, rezeki agaknya. SR dapat review blog dan topup RM10 dari Jie. Yay! Terima kasih, Jie.

Dah lama rasanya blog ni tak direview oleh blogger. Dan blog SR tersangatlah simple dan plain. Nak tau apa yang Jie review pasal blog SR? Boleh baca di bawah ni. SR siap printscreen dan save as picture lagi tau! 


Nak baca review salah seorang pemenang yang lain untuk segmen yang sama, boleh singgah blog Jie. Terus terang, SR suka sangat apa yang Jie review tentang blog SR. Terutama sekali mengenai akak punya quotes/puisi dan juga penulisan akak. Bukan nak kata blog SR is the best, tapi its nice bila orang puji blog kita. Tak gitu? hehe. Because of her, SR dah inspired nak sambung menulis buat cerita baru sama ada cerpen atau e-novel. Lebih kurang dua tahun jugaklah SR berhenti menulis. Dan sekarang, untuk cerita yang baru SR sedang mencari idea untuk menulis dan menghabiskan cerita. Banyak benda nak kena mula dan mungkin akan mengambil masa yang agak lama. InsyaAllah, akan diusahakan sebaik mungkin.

Tahniah juga untuk Jie sebab cerpen Jie dah terpilih untuk diadaptasi sebagai telefilem untuk RTM. InsyaAllah, SR akan beli Melodi Cinta Edisi Ke - 2 dan baca Seindah Takdir di penulisan2u nanti untuk support Jie. *Sorry, akak belum sempat nak baca cerpen Jie* Good luck for your future, Jie!

Jom terjah blog Jie dan jangan lupa follow dia okay?

Thanks for reading! Xoxo




8 comments :

  1. Alhamdulillah tahniah kerana telah di-review... :-)

    ReplyDelete
  2. Tahniah SR :D Lissa pun suka baca quotes! hehe

    ReplyDelete
  3. yup..gud luck ya....slmt berblog.....jalan-jalan...blogwalking

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. memang blog ni simple dan kemas.. sebelum ni saya ada pakai blog template yang minimal.. tapi SEO saya tak pandai ejas. Last- pakai template seo friendly y free. edit sket2 je. Tahniah lagi sekali.

    ReplyDelete
  5. wah wah wah :D tung laaa SR! hihi alhamdulillah im happi for uuuuu

    ReplyDelete
  6. touched reading your fedback huhuu. in sya ALLAH, thank you for everything, akak syazaa , ^^

    ReplyDelete