Saturday, 20 February 2016

Sesi Mengenali Ahli Blogger



  1. Buat satu entri " Sesi Mengenali Ahli Blogger " dan impian anda terhadap blog anda.
  2. Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut.
  3. Ajak ahli blogger lain untuk join.
  4. Dalam entri mesti diisi nombor telefon * ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada (Instagram , Twitter dan Facebook )
( Nombor telefon email pada aku pun boleh , mana tahu group whatsApp nanti ditubuhkan)



Let's do this, okay?


  1. Sedang menyiapkan entri. Hehe. Impian SR terhadap blog ni ialah dapat memberikan sebanyak mungkin ilmu berguna dan bermanfaat kepada pembaca blog ini. Dapat menjalinkan hubungan baik aantara blogger-blogger yang lain. Last but not least, dapat jadi 'ikon' kepada orang lain.
  2. Nama diberi Syaza Raihanah. 20, tapi 17 Oktober nanti baru bertukar kepada 21. Hehe. Berasal dan tinggal di Kuala Lumpur. Baru sahaja tamat Diploma Pentadbiran Perniagaan pada November yang lalu. Anak sulung dan seorang kakak kepada 4 orang adik.
  3. Tag : Aqilah Azmi | Nur Najah dan semua yang membaca entri ini.
  4. My number is private but I'll PM later, okay? My social media, boleh klik gambar kat bawah ni ye? 




DONE!

Kepada sesiapa yang nak menambah kenalan ataupun mengeratkan hubungan sesama blogger lain, bolehlah join segmen ni. Kata penganjur, segmen ini tiada tarikh tutup, berlangsung sepanjang tahun 2016. Okay?

Have a nice day!

Thanks for reading! Xoxo



17 comments :

  1. wah wah~ SR kita dah follow awak kat twitter & ig. haha nice to knowing you. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the follow. Its nice knowing you too :)

      Delete
  2. Wahh segmen yg mmbwa ke arah kebaikan nih.. Mengeratkan silaturahim sesama islam jugak.. Nk join jhk nnti

    ReplyDelete
  3. jika tak keberatan. email no wassap.. ^_^

    ReplyDelete
  4. dah join entry. and follow your twitter~~ hehe. selamat berkenalan syaza

    ReplyDelete