Thursday, 28 April 2016

Uswah Islamic Clothing - Tudung dan Dress Muslimah Terkini

Ada yang pernah dengar tentang Uswah Islamic Clothing ataupun pernah beli produk mereka? Meh sini SR nak share sikit tentang Uswah Islamic Clothing ni.



Uswah Islamic Clothing adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers.

Korang pun tahu kan yang sekarang ni agak susah nak jumpa tudung labuh bidang 60 dan muslimah nursing-friendly dress, kan? Tapi jangan risau. Uswah ada menyediakan pakaian serta tudung yang memenuhi citarasa korang.

Selain daripada membeli atau memakai produk keluaran Uswah Islamic Clothing, korang juga berpeluang menambah pendapatan dengan menjadi dropship dan stokis Uswah Islamic Clothing. Info lanjut boleh refer di bawah :-

Peluang Jana Pendapatan dengan Program Dropship & Stokis Uswah

Kelebihan :
  • Tidak perlu menyimpan stok
  • Tidak perlu mengeluarkan modal untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga yang jauh lebih rendah
  • Peluang mempromosi pelbagai jenis koleksi hijab patuh syariah
  • Tiada tempahan minimum
  • Tidak menanggung kerugian jika produk tidak laku
  • Tiada kos tersembunyi
  • Komisen 10-20% automatik (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
  • Sistem tempahan automatik di web, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan khas untuk agen, harga di tolak secara automatik.
  • Group coaching & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.
  • Kami juga menyediakan peluang untuk reseller menjadi stokis di tempat masing-masing.
Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu boleh!

Sehingga kini, kami mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.




Produk dari Uswah Islamic Clothing 
(Tudung Labuh Bidang 60, Shawl Instant Labuh, Bawal Instant Labuh dan Muslimah Nursing-Friendly Dress)



HAURA - Instant Bawal




HUSNA - Instant Shawl

husna.jpg



Untitled-1.jpg


1924023_991475387592534_3266840876921596801_n.jpgjanna.jpg


banner.jpg


Tunggu apa lagi? Jom serbu website atau butik Uswah sekarang juga! Pelbagai jenis tudung, shawl, dress yang menarik boleh dijumpai dengan harga yang berpatutan. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi pihak Uswah di media sosial atau di talian yang disertakan dibawah.


Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.

(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)



2 comments :